Aktivní účast naší firmy na mezinárodní konferenci Tepny domů v Brně

Před konáním konference jsme zaslali organizátorům svoje náměty k některým odborným okruhům konference. Naše náměty vycházely z naší praxe při činnosti společenství vlastníků a družstev v bytových domech.

Rovněž se náš zástupce zapojil k přednesení našich poznatků z probíraných témat. Zástupce naší firmy projednal s organizátory konference možnou budoucí odbornou spolupráci.

Témata konference:
Vnitřní prostředí domu - Komplexní přístup ke snižování energetické náročnosti obytných budov, Změny v energetické legislativě pro bytové domy, Vytápění a větrání budov, Trvalé řešení výskytu plísní bez použití chemie.
Bezpečnost v domě - Projekt MVČR pro zvýšení bezpečnosti občanů, Soudobé trendy v pojištění bytových domů, Příklady škod a jejich likvidace, Ujednání ke krytí zvláštních rizik, Bezbariérovost v bytových domech, Bezpečná elektroinstalace, Efektivní modernizace výtahů, Mezilidské vztahy v bytovém domě.
Rozvody vody a odpadů - Výměna rozvodů pitné vody v bytových domech, Výměny stoupacího potrubí, Kanalizace, Kvalita materiálu a zpracování, Termovizní snímkování a jeho využití pro bytové domy.
Konferenci organizovala v hotelu Voroněž Brno společnost Pro náš dům z.s. Konference byla velmi dobře zorganizovaná, vystoupení přednášejících odborníků byla kvalitní.


DISKUZE


Vložit komentář

DALŠÍ ČLÁNKY

NAVÝŠENÍ CEN VŠECH NOVÝCH VÝTAHŮ

Ve zkratce to nejdůležitější: nová přísnější norma nazvaná ČSN EN 81–20 (274003, definuje nové technické požadavky na konstrukci a montáž výtahů) a ČSN EN 81–50 (274003, určuje proces navrhování, výpočtu a zkoušení výtahových komponentů) vstoupila v platnost 1. 5. 2015.

Úklid společných prostor ke spokojenosti všech

Pravidelné stírání chodby, odklízení sněhu to jsou úkony, které je nutné zajistit. Jenže v mnoha domech není lehké dohodnout se na tom, jak tyto práce budou probíhat. Někomu se do úklidu prostě nechce, někdo zase

Fenomén sálání... Aneb: co se ve škole nedozvíte... 2.díl

Díl 2. - Okna a skla. Standardními okny utíká téměř vždy více tepla, než zateplenou zdí. Obecně lze říct, že běžným oknem (trojsklo) vč. rámu je prostup tepla asi 3x větší, než u zateplené zdi.

PROBLÉM ŠTĚNICE

Co jsou vlastně štěnice? Štěnice obecná (Cimex lectularius) je velmi nepříjemný hmyzí parazit. Žije v noci a živí se krví, kterou saje na lidech, ale může i na zvířatech. Kousnutí tímto hmyzem je bolestivé, někdy

Jak postupovat při koupi družstevního bytu?

Přemýšlíte o koupi nového bytu? Jeví se vám družstevní byt jako výhodnější? Jak postupovat a na co si dát pozor, abyste si investovali do růžových zítřků a nemuseli žít noční můru?

NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY

Dotaz: Dobrý den , prosím o radu. Kupuji byt od města, 25.10.2016 jsem byt zaplatila a ihned předložila doklad o zaplacení na RK města. RK vložila na katastr naši smlouvu 27. 10. 2016, kdy byl byt zaplombován, a včera jsem obdržela už ... Celý dotaz
Dotaz: Vážení, mám dotaz, který se týká plné moci. Zatím jsme ještě členové družstva. Představenstvo neuznává obecnou plnou moc, ve které je jen uvedeno, že: Celý dotaz

NAPIŠTE NÁM

Adresa:
Obyvatele.cz
Za břízami 319
190 14 Praha 9 - Klánovice

E-mail: info@obyvatele.cz
IČ: 28498003
DIČ: CZ28498003

O NÁS

Obyvatelé.cz jsou prvním specializovaným portálem pro bytové domy.

Projekt Obyvatelé.cz vznikl na základě potřeb lidí z našeho okolí bydlících v bytových domech. Před jeho vznikem neexistoval papírový magazín, ani online služba, která by cíleně pomáhala komunikaci v bytových domech.

partner projektu
partner projektu partner projektu partner projektu


O projektu   Smluvní ujednání   Obchodní podmínky   Kontakt   SEO   Grafika   © Obyvatelé.cz s.r.o. Všechna práva vyhrazena

Vyberte region kliknutím na mapu nebo výběrem z rolítka
a odešlete formulář

výběr regionu
Zavřít
Praha Karlovarský kraj Ústecký kraj Liberecký kraj Královéhradecký kraj Pardubický kraj Olomoucký kraj Moravskoslezský kraj Zlínský kraj Jihomoravský kraj Vysočina Jihočeský kraj Plzeňský kraj Středočeský kraj